© Copyright -IMAGINILE PREZENTE PE ACEST SITE SUNT PROPRIETEATEA SC ORTHODOX ART SRL, PRELUAREA FARA ACORDUL ADMINISTRATORULUI PRESUPUNE INCALCAREA LEGII DREPTULUI DE AUTOR

TROITA SCULPTATA MODEL NR. 33

2500 LEI Add to cart

TROITA SCULPTATA MODEL NR. 33

Product Information

Va oferim troita model nr. 33 sculptata manual in lemn de stejar. Rastignirea este reprezentata in stil bizantin , fiind incadrata de funia maramureseana sculptata in tehnica cioplirii lemnnului.

De o partea si cealalta a Crucii regasim elementele simbolistice ale Sfintei Euharistii, respectiv vita-de-vie si spicul de grau.

Acoperisul este realizat din sindrila de brad.

Inaltimea : 2,1 m

Latime : 0, 95

Grosime cruce : 9 cm

COMANDA

_____________________________________________________________________

Obiecte sculptate in lemn  ,  Icoane ortodoxe pe lemn

crucecruce altar, cruciulitacruce lemncruce sculptatacruciulite lemncruce preotcruce binecuvantarecandelacandela lemncandela sculptata, lant de lemncruce cu lantsfesnic lemnlemn sculptatdalti sculptura lemnsculptura miniaturalaobiecte gravate in lemn, racla sculptataracla moasteracle din lemncruce de altarcruce pictata si sculptata, sfinti in lemnmaica domnului sculptura,icoana sculptatainger din lemnaureola , sculptoratelier sculpturatamplariesculptura in lemnstrana,  lemn de nuclemn de stejarlemn de teilemn de parcruce lemn parcruce ruseascacruce bizantina,cruce dreaptatroitabaldachinmobilier bisericesc.

© Copyright arta-ortodoxa.ro S.C. ORTHODOX ART SRL-D CUI 34552158 J29/619/2016 Flag Counter