© Copyright -IMAGINILE PREZENTE PE ACEST SITE SUNT PROPRIETEATEA SC ORTHODOX ART SRL, PRELUAREA FARA ACORDUL ADMINISTRATORULUI PRESUPUNE INCALCAREA LEGII DREPTULUI DE AUTOR

TETRAPOD SCULPTAT BRANCOVENESC M2

3000 LEI Add to cart

TETRAPOD, ICONOSTAS SCULPTAT

Product Information

TETRAPOD SCULPTAT 2

Va prezentam acest “tetrapod” sculptat in lemn masiv . Este realizat exclusiv manual , bogat ornamentat. Prezinta sculptura pe 3 laturi, in partea din spate avand usa de vizitare si raft pentru carti/icoane.

Coronita este conceputa pentru a putea fi inserata o icoana pictata pe forma circulara cu Mantuitorul sau alta reprezentare la cerere.

inaltime la coronita 1,6 m

dimensiuni la baza 55/55 cm
COMANDA

Obiecte sculptate in lemn  ,  Icoane ortodoxe pe lemn

crucecruce altar, cruciulitacruce lemncruce sculptatacruciulite lemncruce preotcruce binecuvantarecandelacandela lemncandela sculptata, lant de lemncruce cu lantsfesnic lemnlemn sculptatdalti sculptura lemnsculptura miniaturalaobiecte gravate in lemn, racla sculptataracla moasteracle din lemncruce de altarcruce pictata si sculptata, sfinti in lemnmaica domnului sculptura,icoana sculptatainger din lemnaureola , sculptoratelier sculpturatamplariesculptura in lemnstrana,  lemn de nuclemn de stejarlemn de teilemn de parcruce lemn parcruce ruseascacruce bizantina,cruce dreaptatroitabaldachinmobilier bisericesc.

© Copyright arta-ortodoxa.ro S.C. ORTHODOX ART SRL-D CUI 34552158 J29/619/2016 Flag Counter