© Copyright -IMAGINILE PREZENTE PE ACEST SITE SUNT PROPRIETEATEA SC ORTHODOX ART SRL, PRELUAREA FARA ACORDUL ADMINISTRATORULUI PRESUPUNE INCALCAREA LEGII DREPTULUI DE AUTOR

SCULPTURA IN LEMN

MINIATURA Add to cart

Product Information

OBIECTE SCULPTATE IN LEMN

                   Sculptura miniaturala reprezinta o arta cu totul deosebita si apreciata insa foarte dificil de realizat.  Pentru  a se ajunge la un nivel avansat de detaliu este nevoie de foarte multa munca.
 
         Obiectele noastre sunt realizate manual din lemn de cea mai buna calitate si la un inalt nivel artistic respectand canoanele ortodoxe. Desi pot parea scumpe, ganditi-va ca sunt obiecte ce raman peste ani ca o frumoasa amintire daruita unei persoane dragi.
        Calitatea intotdeauna este pretuita si apreciata. Experienta de peste 15 ani dobandita de catre sculptorii nostri imbinata cu studiile teologice si cu rugaciunea conduc la realizarea acestor obiecte unice ce pot constitui cea mai buna alegere pentru dumneavoasta cand cautati autenticul.
 
 
 
   
     

  Date fiind dimensiunile extrem de reduse , fiecare obiect realizat constituie o noua provocare , sculptorul faurindu-si singur uneltele adaptate operatiunii ce urmeaza sa o execute. Lucrarile de fata sunt realizate manual  din lemn de diferite esente (tei, nuc, par) si tratate cu esenta de mir si ulei. Putem executa obiecte si dupa modelul propriu al dvs.
 
REALIZAM DIVERSE OBIECTE PE BAZA DE COMANDA:
 
CRUCI PECTORALE CU LANT PENTRU ICONOM STAVROFOR
 
CRUCI PECTORALE PENTRU CALUGARIE
 
CRUCE PECTORALA PENTRU  CREDINCIOSI 
 
CRUCE  PREOTI SI STARETI
 
   COMANDA 
 
 
 
 
 
 

Obiecte sculptate in lemn  ,  Icoane ortodoxe pe lemn

crucecruce altar, cruciulitacruce lemncruce sculptatacruciulite lemncruce preotcruce binecuvantarecandelacandela lemncandela sculptata, lant de lemncruce cu lantsfesnic lemnlemn sculptatdalti sculptura lemnsculptura miniaturalaobiecte gravate in lemn, racla sculptataracla moasteracle din lemncruce de altarcruce pictata si sculptata, sfinti in lemnmaica domnului sculptura,icoana sculptatainger din lemnaureola , sculptoratelier sculpturatamplariesculptura in lemnstrana,  lemn de nuclemn de stejarlemn de teilemn de parcruce lemn parcruce ruseascacruce bizantina,cruce dreaptatroitabaldachinmobilier bisericesc.

____________________________________________________________________

Cre?tinism Ortodox..com. Catalogul Resurselor Ortodoxe pe Internet   

© Copyright arta-ortodoxa.ro S.C. ORTHODOX ART SRL-D CUI 34552158 J29/619/2016 Flag Counter