© Copyright -IMAGINILE PREZENTE PE ACEST SITE SUNT PROPRIETEATEA SC ORTHODOX ART SRL, PRELUAREA FARA ACORDUL ADMINISTRATORULUI PRESUPUNE INCALCAREA LEGII DREPTULUI DE AUTOR

CRUCE PENTRU ALTAR (STAVROS)

1100 LEI Add to cart

CRUCE ALTAR (STAVROS)

Product Information

CRUCE PENTRU ALTAR (STAVROS)

Arta-ortodoxa.ro va ofera aceasta “cruce pentru altar” la un pret promotional.

Crucea este pictata manual pe suport de lemn stratificat in culori tempera si foita de aur. Modelul Rastignirii este de influenta bizantina in stil grecesc. Are suport din lemn masiv ce asigura o mare stabilitate totodata fixandu-se  extrem de usor.

inaltime : 1,9 m

latime : 0.8 m

COMANDA

Obiecte sculptate in lemn  ,  Icoane ortodoxe pe lemn

crucecruce altar, cruciulitacruce lemncruce sculptatacruciulite lemncruce preotcruce binecuvantarecandelacandela lemncandela sculptata, lant de lemncruce cu lantsfesnic lemnlemn sculptatdalti sculptura lemnsculptura miniaturalaobiecte gravate in lemn, racla sculptataracla moasteracle din lemncruce de altarcruce pictata si sculptata, sfinti in lemnmaica domnului sculptura,icoana sculptatainger din lemnaureola , sculptoratelier sculpturatamplariesculptura in lemnstrana,  lemn de nuclemn de stejarlemn de teilemn de parcruce lemn parcruce ruseascacruce bizantina,cruce dreaptatroitabaldachinmobilier bisericesc.

© Copyright arta-ortodoxa.ro S.C. ORTHODOX ART SRL-D CUI 34552158 J29/619/2016 Flag Counter