© Copyright -IMAGINILE PREZENTE PE ACEST SITE SUNT PROPRIETEATEA SC ORTHODOX ART SRL, PRELUAREA FARA ACORDUL ADMINISTRATORULUI PRESUPUNE INCALCAREA LEGII DREPTULUI DE AUTOR

AXIONITA SCULPTATA M1

6800 LEI Add to cart

AXIONITA SCULPTATA, STRANA MAICII DOMNULUI

Product Information

AXIONITA SCULPTATA m1

Atelierul nostru va recomanda aceasta “axionita”  sculptata manual in lemn masiv de stejar. Este un model complex cu influente brancovesti , imbinand simbolistica bizantina cu elementele romanesti.

Axionita nu include icoana pictata a Maicii Domnului Pantanassa (facatoare de minuni) de la Muntele Athos, eventual daca se doreste un alt model , il putem realiza dupa dorinta clientului.

Dimensiunea icoanei 50/70 cm

Inaltime axionita : 2.1 m

Latime : 0,75 m

COMANDA

Obiecte sculptate in lemn  ,  Icoane ortodoxe pe lemn

crucecruce altar, cruciulitacruce lemncruce sculptatacruciulite lemncruce preotcruce binecuvantarecandelacandela lemncandela sculptata, lant de lemncruce cu lantsfesnic lemnlemn sculptatdalti sculptura lemnsculptura miniaturalaobiecte gravate in lemn, racla sculptataracla moasteracle din lemncruce de altarcruce pictata si sculptata, sfinti in lemnmaica domnului sculpturaicoana sculptatainger din lemnaureola , sculptoratelier sculpturatamplariesculptura in lemnstrana,  lemn de nuclemn de stejarlemn de teilemn de parcruce lemn parcruce ruseascacruce bizantina,cruce dreaptatroitabaldachinmobilier bisericesc.

© Copyright arta-ortodoxa.ro S.C. ORTHODOX ART SRL-D CUI 34552158 J29/619/2016 Flag Counter